Podjetništvo

Štampiljka s podpisom – faksimile

Štampiljke so še vedno nepogrešljive in del vsake pisarniške opreme. Z njimi potrjujemo dokumente v podjetju, na banki, pošti in drugod. Ker s štampiljkami navadno predstavljamo podjetje ali sami sebe, je ključnega pomena, da je njihov odtis vedno znova popoln.

To pomeni, da je vsebina ostra in jasna, barve pa nikoli zmazane ali črte prekinjene. Seveda vsi poznamo trenutke, ko se blazinica počasi vdaja. A danes so na trgu štampiljke, pri katerih vas okrog tega ne bo nikoli strah. Tokrat bomo nekaj več povedali o poslovni sodelavki, ki sliši na ime »Štampiljka podpis faksimile«.

Različni načini uporabe

Ko imamo v mislih štampiljke, navadno pomislimo na potrjevanje službenih dokumentov v pisarni, ali pa tistih na banki ali denimo pošti. Čeprav to sploh ni edini način uporabe štampiljk. Uporabljajo se tudi za označevanje pregledanih dokumentov.

Pa takšnih, ki jih odobrimo ali zavrnemo. Štampiljke so na voljo v različnih velikostih in oblikah, saj poznamo celo takšne, ki so priročno skrite kar v kemičnem svinčniku. Seveda jih delimo tudi na datumske, obstajajo pa še štampiljke za označevanje večjih paketov ali listin.

Podpis s štampiljko

Če ste menili, da smo našteli že vse, se seveda motite. Danes bomo govorili še o eni prav posebni štampiljki. Si predstavljate delo, pri katerem se je potrebno nenehno podpisovati? Tisti, ki to delo poznajo, vedo, kako mučno je lahko vsakič znova ustvariti identičen podpis.

Štampiljka Trodat 4915

Vajeni tipkanja velikokrat sploh iščemo pisalo, da bi se podpisali pod dokument, a obstaja zelo enostavna rešitev za takšne primere: ko za vaš lastnoročni podpis – štampiljka poskrbi! Tako je, odslej se boste vedno znova podpisali brezhibno natančno.

Kako do takšne štampiljke?

Na tem mestu lahko omenimo podjetje S-GRAF d.o.o., kjer bodo za vas izdelali štampiljko za podpis Trodat. Vse, kar v tem primeru potrebujete, je kvaliteten podpis v naravni velikosti na čistem A4 listu. Seveda je najbolje, če je barva podpisa črna ali vsaj temno modra.

Štampiljka Trodat 4924

Takšen podpis nato lahko slikate kar s pametnim mobilnim telefonom in sliko pripnete v spletni aplikaciji za naročilo štampiljke s podpisom. Pa brez strahu. Pred izdelavo boste končni izdelek dobili v predogled. Tako boste naredili konec nenehnemu podpisovanju in iskanju pisala v najbolj neprimernem trenutku.

Trodat daje prednost kakovosti

Vse skupaj se odlično sliši, a vas zagotovo zanima tudi, koliko časa se boste lahko podpisovali na takšen način. Lahko ste povsem pomirjeni, saj je štampiljka izdelana iz zelo kvalitetnih materialov, je ergonomsko oblikovana in zagotavlja enostavno uporabo.

Štampiljka Trodat 4913

Ob tem pa vas ne bo strah niti, da bi pred naslednjim podpisom ostali brez barve. Vulkanizirana guma takšni štampiljki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in poskrbi za to, da bo vaš podpis vedno znova popoln. Ob tem pa lahko svoj podpis popestrite tudi z eno izmed petih barv, ki so na voljo.

Naročilo štampiljke prek spleta

Da bi bilo naročilo vaše nove štampiljke karseda udobno, poskrbi ustrezna spletna aplikacija. Enostavno si izberete barvo odtisa in ohišja štampiljke ter priložite sliko svojega podpisa. Na štampiljko ne boste čakali dlje od treh delovnih dni, v primeru, da se vam mudi, pa boste lahko svoj nov podpis pristavili že v roku enega dne.

Podjetna Primorska

Dobrodošli na spletnem portalu Podjetja Primorska, kjer si lahko preberete mnogo zanimivih prispevkov na temo podjetništva, posla na spletu in industrije. Veseli bomo, če naše prispevke delite na družabnih omrežjih in s tem znanje ter ideje delite tudi s svojimi prijatelji. Hvala za obisk in prijeten dan še naprej!

Drugi berejo

Close