Podjetništvo

Stenske nalepke tudi za poslovne prostore

Vse več podjetij se zaveda, da je za dobro delovno učinkovitost zaposlenih potrebno poskrbeti za njihovo dobro počutje, na katero v veliki meri vpliva urejenost poslovnega prostora oziroma okolja, v katerem zaposleni delajo.

Prav tako pa je videz poslovnega prostora pomemben tudi za počutje strank ali poslovnih partnerjev in za vtis, ki si ga ustvarijo o nas. Stare, dolgočasne, zamorjene pisarne so torej preteklost, in sodobni poslovni prostori so precej bolj pisani, oblikovalsko dovršeni, topli in prijazni. Pri tem sodelujejo tudi stenske nalepke.

Stenske nalepke v sprejemnici

Prostor, kot je sprejemnica ali recepcija, v katerem sprejemate stranke oziroma goste, je njihov prvi stik z vašim podjetjem. Da bo ta usklajen z vašo dejavnostjo, lahko enostavno poskrbijo stenske nalepke. Te so lahko v obliki vašega logotipa, lahko s svojim motivom predstavljajo vašo dejavnost, prav tako pa so lahko zapis slogana ali drugega vodila, ki je značilno za vaše podjetje.

Stenske nalepke v pisarni

V pisarni, namenjeni zgolj zaposlenim, lahko stenske nalepke ustvarijo primerno vzdušje in pomagajo k boljšemu razumevanju med zaposlenimi. Lahko so v obliki sproščujočih figurativnih podob ali pa z njimi na stene zapišete pozitivne misli, ki spodbujajo k sodelovanju in doseganju zastavljenih ciljev.

Stenska nalepka - svet
Stenska nalepka v obliki sveta za označevanje lokacij.

Prav tako lahko poskrbite, da stenske nalepke olajšajo delo. Na steno na primer namestite stensko nalepko z zemljevidom sveta ali Slovenije, kjer komercialisti nato označujejo, katero področje so prevzeli.

Stenske nalepke v prodajalni

Stenske nalepke lahko v prodajalni pomagajo graditi imidž podjetja in upodabljajo logotip ali slogan. Izjemno so uporabne pri tem, da se strankam pomagajo v prodajalni znajti. Označujejo lahko, kje so posamezne vrste izdelkov, blagovne znamke, kje so garderobe in kje blagajna, kje najdejo znižane izdelke …

Seveda pa ni nikoli odveč, če so stenske nalepke tudi zgolj dekorativne in upodabljajo prijetne podobe, ki so povezane z vašo dejavnostjo ali tudi s čim drugim, denimo s tematiko kolekcije, letnimi časi itd.

Vabimo vas, da si na spletni strani https://dekorativne-nalepke.si/ ogledate pester katalog stenskih nalepk.

Podjetna Primorska

Dobrodošli na spletnem portalu Podjetja Primorska, kjer si lahko preberete mnogo zanimivih prispevkov na temo podjetništva, posla na spletu in industrije. Veseli bomo, če naše prispevke delite na družabnih omrežjih in s tem znanje ter ideje delite tudi s svojimi prijatelji. Hvala za obisk in prijeten dan še naprej!

Drugi berejo

Close